Om Cleo Hudpleie

 

Off. Godkjent hud og kroppsterapaut
Cidesco diplomkosmetolog
Spes. kroppspleie aromaterapeut og stylist
Spes. Makeup, Negledesigner og Tannbleker

Innehaver og daglig leder i Cleo Hudpleie er Kirsten Alnes Djuvsland, også kalt Titti. I 1992 ble Titti ferdig uteksaminert ved Norsk Hudpleie-fagskole i Oslo. Skolen kvalifiserer til en internasjonal eksamen godkjent av Cidesco International. Dette er den høyeste patenterte utdannelse i Norge og den finnes i 27 land. Vippe extensions, tannbleking og medisinsk hudpleie med Duvè Medica er noen av feltene vi dekker på Cleo Hudpleie. Titti har alltid hatt stor fokus på menneskers velvære, og dette er noe hun tar med seg inn i jobben.

Cleo Hudpleie skal bidra til et naturlig innspill av velvære, egenpleie og egentid i din hverdag. Med nøye utvalgte produkter innenfor kjente og gode merker jobber Titti daglig for å forbedre andres livskvalitet enten om det er i form av en forfriskende hudpleie, en god aromaterapi eller bare en oppfriskning av noen slitne negler. Det er fokus på de små men veldig verdifulle tingene i livet som kanskje kan snu en litt kjedelig dag, til noe flott.

Jevnlig kursing og oppdateringer innenfor faget sikrer deg god kvalitet i en hver behandling.

Salongen finner du i Storgata 6, midt i sentrum av Kristiansund, et lite steinkast fra kaibakken.

Den nyoppussede salongen har fargepaletten grønn og hvit. Det grønne for å gi harmoni og gjenspeile den naturlige delen av Cleo Hudpleie. Vi tilbyr kun gode kvalitetsprodukter med naturlige råvarer som bedrer din helse og ditt velbehag. Det hvite skal stå for det ekte og rene, samt gjenspeile den kvaliteten vi holder på salongen.

Kontakt oss

14 + 8 =