Sprø av systemer som ikke snakker sammen?

Våre utviklere er knallgode på integrasjoner, og kan gjøre hverdagen din mye enklere.

Det som frustrerer deg, kan ofte løses på en enkel måte

Adcom har utviklet programvare siden 1999 og lager både bransjerelatert programvare og spesialløsninger til kunder. Vi utvikler både rene webløsninger, løsninger på Windowsplattform, hybridløsninger og integrasjoner. Her er noen eksempler:

 

ELA ordre- og ressursstyringsystem

Systemet er laget for å registrere og styre arbeidsordrer og ressurser, samt å registrere nødvendige dokumentasjon, timer og materiell. Vi bruker systemet selv i dag. Les mer om ELA.

 

Elektronisk kjørebok

Behov og krav til elektronisk kjørebok øker. Vi har laget en enkel, pålitelig og oversiktlig webbasert løsning som virker like bra på mobilen som på PCen. Les mer om EKBOK.

 

Adcom kredittintegrasjon: Løsningen integrerer Visma Global med Byggekonto kredittkort hos Santander Consumer Bank. Et produkt som viser hvilke fantastiske muligheter som ligger integrering av forskjellige datasystem.

Attestarkivet: En avansert Web-basert løsning for firma som kontrollerer løfteutstyr- og innretninger etc.

Ressurskalender for Romsdalsmuseet: Med mange lokaliteter og aktiviteter må Romsdalsmuseet ha en webløsning som gir de full oversikt over hvilke aktiviteter som er bestilt på de forskjellige lokalitetene, samt med effektiv kommunikasjon ut til guider etc. Denne løsningen benytter også vår egenutviklede SMS-motor.

Prosjektstyringsverktøy for Christie & Opsahl AS: Webapplikasjon hvor prosjektlederne rapporterer månedlig på sitt prosjekt. Genererer målrapporter og statistikk på prosjektene.

Spesialløsninger mot Visma Global: Vi har laget flere løsninger mot Visma Global som gir betydelig effektiviseringsgevinst. Dette er løsninger som tilfører data, eller trekker ut og behandler data på andre måter, der Global mangler funksjonalitet. Noen av løsningene er utviklet til oss selv, men også for Veøy Billag og Blink Snekkerne.

Vi påtar oss alle typer utviklingsprosjekt for automatisering, integrasjon mellom systemer, effektivisering av prosedyrer, prosjektledelse etc.

En guru på integrasjoner

Daniel Huus har funnet det best å operere fra Bergen, og er en fremragende systemutvikler. Han har en master-utdanning innen systemutvikling, og er en kløpper til å lage lure løsninger på integrasjoner mot blant annet Visma Global. Det meste er utviklet i Microsoft Visual Studio (Visual.net). Han er hovedansvarlig for utviklingen av ELA, vårt største frittstående produkt.

Mannen bak våre avanserte webløsninger

Pål Gjerde Gammelsæter holder til på kontoret i Molde. Pål er en dyktig utvikler med lang erfaring med PHP og JavaScript, og er en racer på å bygge applikasjoner for web. Han har blant annet hovedansvar for den elektroniske kjørebokløsningen Ekbok.

Les også mer om

HR-løsning integrert mot Payroll/Employee

HR-løsning integrert mot Payroll/Employee

Visma Software styrker tilbudet innen HRM med Meet Dottie.
Visma Software og Amesto går sammen om utviklingen av Meet Dottie, en SaaS-løsning for HRM i små og mellomstore bedrifter. Ambisjonen er å bygge en ledende nordisk aktør.

les mer

Hosted by Adcom Kristiansund

Designed by Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2023 Adcom

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde: 57 72 35 00
Adcom Kristiansund: 71 67 84 90
Adcom Molde: 71 25 06 40
Adcom Narvik: 76 94 43 77
Adcom Volda: 70 05 51 50