Adcom 365

Har du Microsoft 365, men er usikker på alt det innebærer? Vi sørger for at din løsning fungerer optimalt, at du utnytter potensialet som ligger der og at sikkerheten er ivaretatt. Drift og forvaltning fikser vi, dine enheter fungerer optimalt – og er godt sikret!

Programvare, tjenester, Klargjøring og installasjon, drift og forvaltning + Support – alt i en pakke.

Adcom 365 er tjenesten hvor vi har samlet Microsoft 365 produktene med et sett sikkerhetsløsninger, forvaltning, drift og support. Du får alle godene, vi tar alt arbeidet.

Tjenesten består av følgende komponenter:

  • En Microsoft 365-konto pr. bruker med e-post og dokumentlagring
  • Sikkerhetsløsninger for e-post / dokumentlagring
  • Sikring av enheter (endepunktsikring), både PC/Mac og mobiler
  • Ekstra sikkerhet i operativsystemet (Windows Defender)
  • Sikkerhetskopiering (backup) av e-post (Exchange) og Sharepoint (inkluderer også alt i Teams, da det også lagres i Sharepoint)
  • Forvaltning og drift av løsning
  • Brukersupport

Produktansvarlig for denne tjenesten er teknisk leder.

Endepunktsikring

For å kunne sikre bedriftens enheter må hver bruker også lisensieres med endepunktsikring. Dette innebærer sikring av 5 enheter av hver kategori (5 Windows PC, 5 Mac og 5 mobiltelefoner).

Vi forvalter inn-/utmelding av enheter, og overvåking av løsningen. Ved etablering opprettes en grunnleggende sikkerhetspolicy for de ulike enhetstypene, med mulighet for justering ihht. kundens egen sikkerhetspolicy.

Microsoft 365

Grunnproduktet i denne pakken er en Microsoft 365 tenant med en eller flere kontoer. Det er lagt til grunn at alle aktuelle kontoer som et minimum er lisensiert for å omfatte Exchange e-post og Sharepoint for dokumentlagring. Det differensieres ut fra kundens behov for lisensiering av apper og behov for å kjøre disse på terminalserver.

Tenanten vil bli klargjort og forvaltet av oss. Det vil bli aktivert en del innebyggede sikkerhetsløsninger (som ikke krever ekstra lisensiering) som bl.a. 2-faktor autentisering.

Vi vil også administrere installasjon og klargjøring av apper på kundens enheter.

Backup

Sikkerhetskopi av epost og all data som ligger i Sharepoint-sites.

Microsoft 365 forhindrer ikke tap av data, og har ingen løsning for dette utenom 90 dager i papirkurv. 71% av alt datatap skjer på grunn av at brukere uvitende, eller med vilje sletter dataene.

Fordeler

Automatisk backup
Ingen investeringsutgifter
Skalerbart fra måned til måned
Støtter alle operativsystem
Holder dine filer sikre
Rask gjenoppretting av filer ved en evt. sletting
Rask og enkel installasjon

 

Vi vil forvalte og overvåke denne løsningen.

Ekstra sikring av av operativsystem

Dette er en utvidelse av Windows 10 Pro, som åpner for et større spekter av sikkerhetsfunksjoner i Windows Defender.

Sikring av inngående e-post

Dette er en løsning for å kunne legge ekstra sikkerhet på e-post-kommunikasjon inn/ut fra tenanten. Løsningen vil bli satt opp med et grunnleggende sikkerhetsnivå, med muligheter for justering ihht. deres sikkerhetspolicy.

Brukersupport og drift

Vi jobber alltid for å spille dere gode, og har derfor bakt inn brukersupport i denne løsningen. Vi etablerer alle enheter og lisenser, administrerer brukere og vedlikehold, samt avvikling.

Jan Tore holder til i Adcom Volda, men er også leder for teknisk avdeling i Adcom Molde. Han er en av de dyktige og hjelpsomme konsulentene i Adcom. Han har lang erfaring med blant annet serverløsninger, backup/sikkerhet, salg og support.

Jan Tore var en periode ute av Adcom-familien, men savnet ble etterhver for stort, så han valgte å komme tilbake våren 2022.

Jan Tore liker å fremstå som sporty og trives godt på fjellet.

 

Les mer om

Adcom – Gir deg tid

Tid er en av de mest kostbare ressursene i norske bedrifter. Det er heller ikke tvil om at lønnsnivået i Norge krever at man arbeider så effektivt som mulig, men uten at dette får negative konsekvenser for de ansatte. Vårt mål er at bedriften skal ha både høy...

les mer

Hosted by Adcom Kristiansund

Designed by Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2023 Adcom

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde: 57 72 35 00
Adcom Kristiansund: 71 67 84 90
Adcom Molde: 71 25 06 40
Adcom Narvik: 76 94 43 77
Adcom Volda: 70 05 51 50