Vi sørger for at du har en velfungerende og effektiv IT-arkitektur

Med vår rådgivning kan du ha få en problemfri IT-hverdag. Vi har utstrakt erfaring i å levere maskinvare tilpasset ditt behov med korrekt lisensierte programmer. Våre medarbeidere har sertifiseringer hos våre viktigste samarbeidspartnere, noe som sikrer at du får attraktive priser og den aller beste hjelpen for at alt skal.

Å velge riktig programvare er ikke lett. Det finnes et utall muligheter på markedet, alle med ulike egenskaper. Vi leverer programvare til flere tusen norske bedrifter og kjenner derfor godt til hva som finnes. På den måten kan vi enkelt hjelpe deg å velge riktig slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet.

Vi sørger for at du har en velfungerende og effektiv IT-arkitektur. Våre løsninger omfatter hele plattformen: klient, nettverk, servere, skrivere – og programvaren som binder disse sammen. Komplette løsninger basert på moderne og smart teknologi, vil gi kostnadseffektiv og trygg drift og bidra til at du når målsetningene dine. Vi har høyt kvalifiserte konsulenter og har gjennom flere år vært en profesjonell leverandør til både private og offentlige virksomheter.

Hos oss får du komplette IKT-løsninger inkludert forretningssystemer. Vi er også en erfaren forhandler av administrativ programvare, hovedsakelig fra Visma og Huldt & Lillevik.

Vi leverer både store og små hardware-løsninger basert på kundens behov. Fra enkeltstående maskiner til komplette oppsett. Dette innebærer alt fra komplette IT-løsninger til enkeltstående datamaskiner og nettverksutstyr, mobiler og annet. Vi har konkurransedyktige priser på utstyr basert på gode avtaler med store leverandører og distributører som Microsoft, Lenovo, IBM, HP, VMware, Cisco, Veeam, Symantec, Tech Data og Also.

Hosted by Adcom Kristiansund

Designed by Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2023 Adcom

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde: 57 72 35 00
Adcom Kristiansund: 71 67 84 90
Adcom Molde: 71 25 06 40
Adcom Narvik: 76 94 43 77
Adcom Volda: 70 05 51 50