Sikkerhetspolicy

Vi hjelper deg å forankre sikkerhetsarbeid i din bedrift. Vi har malverk og erfaring som gjør oss godt rustet til å være din sparringspartner når du skal definere selve hjertet i sikkerhetsarbeidet ditt, nemlig sikkerhetspolicyen.

Sikkerhet handler i stor grad om prosedyrer og veloverveide valg. Det er kontinuerlig jobbing og ingen quickfix. En sikkerhetspolicy er bedriftens kjøreregler i all databehandling, om hvor data lagres, backuprutiner, hvordan man håndterer sikkerhetsbrist, passordregler, etc. Vi gir dere veiledning på hvordan man lager en skuddsikker sikkerhetspolicy for deres bedrift.

Her kan du se vårt webinar om sikkerhetspolicy:

Hvorfor må man ha en sikkerhetspolicy?

Forhindre kriminelle angrep

Tette potensielle sikkerhetshull og ta høyde for worst case-scenarioer

Hindre tap av, og leting etter data

Ha klare retningslinjer på hvor ting skal lagres, sikres og hvordan bedriftens rutiner er.

Unngå at alle lagrer i hytt og pine, at backupen ikke blir tatt av riktige områder og at man dermed blir sittende å lete unødvendig, eller potensielt miste viktig data

Øke tryggheten til medarbeidere

Ved å ha på plass en god sikkerhetspolicy med klare retningslinjer og arbeidsrutiner minimerer man menneskelig feil, og gir både egne, men også kundenes data et høyt nivå av sikkerhet. Ved eventuell tvil kan man alltid sjekke policyen, eller spørre sikkerhetsansvarlig.

Fortrinn i markedet ved at man er bevisst på egen sikkerhet

I en konkurransesituasjon hvor én bedrift har høy fokus på sikkerhet mens den andre ikke, går man selvsagt for den med høy sikkerhet.

Klare rutiner øker sikkerheten og klargjør ansvarsforhold

 

Lokal kompetanse – enkelt og trygt

Svein Dahl (bildet) er teknisk leder hos Adcom Kristiansund, og har lang erfaring med drift og rådgivning hos bedrifter på Nordmøre. Han er en av de mange dyktige systemkonsulentene i Adcom, som kan hjelpe bedriften din med å finne riktige løsninger til deres behov.
Her finner du kontaktinformasjonen til både Svein og resten av oss i Adcom, ring oss gjerne for å avtale en trivelig prat.

Fra bloggen

To ledige stillinger i Kristiansund

To ledige stillinger i Kristiansund

I Kristiansund har vi plass til to til på laget. Er du prosjektleder med interesse for IT, eller vil du jobbe med kunder, systemer og økonomi? I Adcom Kristiansund kan du være en viktig ressurs for å ivareta våre kunders behov og bidra til at våre kunder får en så enkel hverdag som mulig. Bli med på laget da vel?

les mer
HR-løsning integrert mot Payroll/Employee

HR-løsning integrert mot Payroll/Employee

Visma Software styrker tilbudet innen HRM med Meet Dottie.
Visma Software og Amesto går sammen om utviklingen av Meet Dottie, en SaaS-løsning for HRM i små og mellomstore bedrifter. Ambisjonen er å bygge en ledende nordisk aktør.

les mer

Hosted by Adcom Kristiansund

Designed by Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2023 Adcom

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde: 57 72 35 00
Adcom Kristiansund: 71 67 84 90
Adcom Molde: 71 25 06 40
Adcom Narvik: 76 94 43 77
Adcom Volda: 70 05 51 50