Besøksregistrering som en del av din Telia-avtale

Vi tilbyr besøksregistrering fra Telia. Få full oversikt over alle besøkende med enkel registrering, slik at du sparer tid!

 

Gi dine gjester et profesjonelt førsteinntrykk

Med besøksregistrering fra Telia får du en komplett løsning for å registrere gjester, med automatisk varsling til den som venter besøk.

Alle besøkende registrerer seg selv via et enkelt og brukervennlig grensesnitt tilpasset deres retningslinjer for design. Slik får dere full oversikt over alle gjester – enkelt og effektivt!

Besøksregistreringssiden tilpasses din bedrift, med egen logo.

 

  • Selvregistrering i resepsjonen

  • Søk i bedriftskatalogen

  • Sync mot Active Directory

 

  • SMS varsling ved besøk

  • Enkel installering

  • Støtte for flere lokasjoner

Eksperthjelp – når som helst

Tony Sivertsen er en av våre dyktige medarbeidere med spesialisering innen telefoni, du finner han på kontoret vårt i Kristiansund. Som kunde hos oss får du alltid en fast kontaktperson med bred erfaring, som både kjenner firmaet ditt og telefonioperatørene. Han er fleksibel og lett å få tak i, og kan raskt og enkelt hjelpe deg enten du trenger praktisk bistand, veiledning, eller har spørsmål om abonnement eller kostnader.

Relaterte innlegg

Adcom – Gir deg tid

Tid er en av de mest kostbare ressursene i norske bedrifter. Det er heller ikke tvil om at lønnsnivået i Norge krever at man arbeider så effektivt som mulig, men uten at dette får negative konsekvenser for de ansatte. Vårt mål er at bedriften skal ha både høy...

les mer

Hosted by Adcom Kristiansund

Designed by Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2023 Adcom

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde: 57 72 35 00
Adcom Kristiansund: 71 67 84 90
Adcom Molde: 71 25 06 40
Adcom Narvik: 76 94 43 77
Adcom Volda: 70 05 51 50