Skyløsninger i Norge

Skytjenester fra Adcom lar deg flytte forretningssystemer ut av bedriftens egne lokaler. De kan driftes av dine egne ansatte, eller overlates helt eller delvis til oss.

Hvilke muligheter kan vi gi din bedrift?

Tradisjonelt sett har mange bedrifter hatt servere og systemer stående i egne lokaler.  Ofte betyr dette at bedriften periodisk må investere i nytt utstyr, ha kontroll på backup, leie inn hjelp til drift med mer. Mange bedrifter opplever også utfordringer knyttet til fysisk sikring av IT-systemene i forhold til potensielle skader fra brann eller vannlekkasjer, innbrudd og lignende.

Med Adcom Sky får din bedrift ferdige IT-løsninger levert som en tjeneste.  Det betyr at du som kunde eier dine data, mens Adcom står for all infrastruktur, lisenser, drift, backup og support.  Alle forretningskritiske data ligger i et sikkert datasenter i Romsdal, med backup i et annet datasenter på Nordmøre. Vi tilbyr både standardløsninger og skreddersøm, og du får lokal rådgivning og support fra våre systemkonsulenter.For deg som kunde vil Adcom Sky gi fleksibilitet, trygghet og tilgang på nye tjenester uten at man må foreta store investeringer i eget IT-utstyr.

Hvilke tjenester omfattes av Adcom Sky?

  • Leie av programvare levert via eksternt skrivebord eller via nettleser.
  • Eget arbeidsområde med tilgang til alle IT-verktøy dine ansatte trenger i løpet av en arbeidsdag
  • Leie av dedikerte servere
  • Leie av webservere
  • Skybasert backup av pc-er og servere som står hos din bedrift
  • Antivirus-løsninger til pc-er, servere og mobile enheter
  • WiFi as a Service – Du leier et ferdig driftet trådløst nettverk med høy grad av funksjonalitet som gjestenett tjenester, styring av trafikk, sporing av bruk med mer
  • E-post, samhandlingsverktøy, Sharepoint og Skype for Business med mer

Du trenger bare «Datasvein»

Svein Dahl (bildet) er en av systemkonsulentene våre som har spesielt ansvar for Adcom Sky. Han har lang erfaring med blant annet systemarkitektur, rådgivning og sikkerhet, og hjelper deg å velge riktig løsning for bedriften din. Som kunde hos oss, får du alltid fast kontaktperson.

Eget arbeidsområde

Her har de ansatte tilgang til IT-verktøyene de trenger i løpet av en arbeidsdag, eksempelvis e-post, SharePoint, Microsoft Office og lønns-/ERP-system. Dere velger selv hvorvidt dere ønsker å kjøpe eller leie programvaren.

Vi tar ansvaret

Vi kan ta ansvaret for både sikkerhet, driftsstabilitet og utstyrspark samt programvare. Slik kan du til enhver tid være trygg på at du har riktig og oppdatert virusbeskyttelse for bedriftens PC-er, servere og mobile enheter, samt daglig ut-av-huset-backup som til enhver tid er tilgjengelig. For en del bedrifter på Nordmøre og i Romsdal er det mulig å la all datatrafikk gå via direkte kommunikasjonslinjer (fiber) mellom bedriften og vårt datasenter.

Eie eller leie – ditt valg

Din bedrift velger selv om dere ønsker å sette inn deres egne servere i vårt miljø, eller om dere vil leie plass på en av våre. I begge tilfeller vil vil en Adcom Sky-avtale redusere bedriftens engangskostnader og vedlikeholdsbehov.

Adcom Driftsavtale sikrer deg lokal support hele døgnet

Norske datasenter er blant verdens tryggeste

Vi har tatt de store investeringene - du slipper

Vi har løsninger for sikkerhet, samarbeid og mye mer

Adcom Sky - trygt, grønt og skreddersydd

Vårt datasenter har doble løsninger for både strøm, fiber og backup

Overlat hele eller deler av IT-driften til våre dyktige konsulenter

Les også mer om

Adcom – Gir deg tid

Tid er en av de mest kostbare ressursene i norske bedrifter. Det er heller ikke tvil om at lønnsnivået i Norge krever at man arbeider så effektivt som mulig, men uten at dette får negative konsekvenser for de ansatte. Vårt mål er at bedriften skal ha både høy...

les mer

Hosted by Adcom Kristiansund

Designed by Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2023 Adcom

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde: 57 72 35 00
Adcom Kristiansund: 71 67 84 90
Adcom Molde: 71 25 06 40
Adcom Narvik: 76 94 43 77
Adcom Volda: 70 05 51 50