Visma.net Payroll, lønn i skyen

26. mar, 2019Blogg, Lønn, Payroll, Visma, Visma.net

Lønnsområdet er i endring og vi digitaliserer hele tiden nye områder for å effektivisere. For å holde seg konkurransedyktig er dette helt nødvendig.

La oss fortelle deg litt om Visma.net Payroll. Reiseregninger, utlegg, timeføring og ferie/fravær er noe som tar mye tid for de som arbeider med lønn. Ved å ta i bruk fremtidsrettede system kan du få alt dette automatisert og registreringen blir gjort av arbeidstakeren selv.

 

Payroll er selve motoren i lønnsprogrammet til Visma.net. De ansatte får tilgang til Expense (reiseregning) og Calendar (time/fravær). Opplysninger som blir registrert av ansatte, sendes til leder eller lønnsansvarlig for godkjenning, og automatisk lagt inn i Payroll. Den med ansvar for lønnskjøringen slipper å jakte på opplysninger fra ansatte og punche inn informasjonen manuelt. Ferie og fravær registreres med Abscence. Her får du som leder og lønnsansvarlig full kontroll og oversikt. Ansatte får smarte løsninger for registrering av reiser, fravær, ferie og timer, direkte på mobilen.

Fordelene for med Visma.net Payroll er store, og du får en enklere og mer effektiv arbeidsdag.

Programmet er fleksibelt og lett å bruke. Isteden for å legge inn timer, fravær og reiseregninger manuelt, kontrollerer du avvik og beregninger skjer automatisk. Delberegning og etterbetaling av lønn har aldri vært enklere! Datostyring i programmet gjør at man slipper å sitte å regne ut etterbetaling av lønn eller delberegning av lønn. Du legger inn aktuell informasjon og systemet fikser resten. Payroll har integrasjon med AutoPay og AutoReport som gjør at utbetaling av lønn og innsending av A-meldingen skjer automatisk.

De ansatte vil ha stor glede av at bedriften bruker Payroll. Som nevnt over registrerer ansatte fravær, ferie og timer selv. Med Expense kan de føre reiseregninger og utlegg rett på mobilen, og si adjø til papirkvitteringer for godt. Alt sendes direkte til riktig godkjenner etter registrering og havner deretter inn i lønnssystemet.

Når lønnen blir utbetalt sendes lønnsslippen direkte til de ansattes mobil. Her har ansatte full oversikt over alle lønnslipper til en hver tid.

 

Hele konseptet med Payroll er at du kan jobbe hvor du vil, når du vil. Du slipper å tenke på IT-drift, den er bakt inn i programmet. Alt av Installasjon, nye versjoner, endring i satser og lignenede – skjer automatisk. Alle ansatte får tilgang til den samme moderne løsningen, og du har alltid løsningen tilgjengelig og fullt oppdatert ihht lover og regler.

 

Visma.net Payroll

Her har vi høy kompetanse. En stor og variert kundemasse gir oss bred erfaring i ulike problemstillinger.

Under ser du hvordan en digital lønnsprosess kan se ut, og dette kan man sette opp i forskjellige lønnssystemer. Med tilleggsmoduler som AutoPay, AutoInvoice, AutoReport og AutoCollect kan du automatisere de prosessene som tar lang tid og ofte er litt frustrerende.

Vi har så mange fantastiske mennesker i Adcom, alle har hvert sitt hovedområde, men de fleste kan svare på det meste og det er ingenting vi ikke løser sammen. Ta gjerne kontakt med oss for å prate om hvordan vi kan hjelpe deg med Teams. Vi brenner vi for å levere løsninger som gir deg tid. Tid til egen kjernevirksomhet, tid til egne kunder eller tid til en bekymringsløs fritid.

Hosted by Adcom Kristiansund

Designed by Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2023 Adcom

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde: 57 72 35 00
Adcom Kristiansund: 71 67 84 90
Adcom Molde: 71 25 06 40
Adcom Narvik: 76 94 43 77
Adcom Volda: 70 05 51 50
Share This