Om OddsFever

 

 

Vi er en liten gjeng venner som har en ekstremt stor lidenskap for sport. Det være seg alt fra fotball til e-Sport, ishockey til landeveissykling eller MMA til langrenn. Med andre ord; det aller meste sportsverdenen har å by på! En vaskeekte bande med sportsidioter, altså.

Hva er bedre enn å sitte å se fotball på Super Sunday med venner, overvære en hockeymatch i mars, eller å være våken til langt på natt med en kaffekopp og se Conor McGregor ta over UFC? Det eneste vi kommer på er om man samtidig har plassert noen bets på en av nevnte begivenheter.

Gjennom flere år med utallige timer med sport på skjermen har vi greid å opparbeidet oss et habilt kunnskapsnivå innen diverse idretter. Vi har i flere år også vært ivrige oddsere i tippelag med god profitt, og tenkte derfor at det er på tide å sette det i system. Fasiten ble denne siden, hvor vi vil tipse om hva vi mener er spill med god verdi. Vi vil gi tips om spill med gode analyser og statistikk, og ikke minst prøve oss på et lite langskudd – eller jubelbong, som vi kaller det – i ny og ne.

I tillegg vil det bli kjørt mange gøyale konkurranser med spennende premier. Alt dette er helt gratis, så det er bare å glede seg.

Vårt regnskap blir daglig oppdatert og er tilgjengelig for absolutt alle. Vi spiller selvsagt på alle våre tips, så sleng deg med og vinn sammen med oss da vel! Siden et knakende godt oddstips er til for å deles med venner, så ikke nøl med å dele deres tips gjennom kommentarfeltet.

OddsFever – plassen for sportsidioter

Kontakt oss

8 + 15 =