Her er tidstyvene du enkelt kan bli kvitt

24. mai, 2019Blogg, Visma, Visma.net

Inn- og utgående faktura på papir eller e-post sluker tid, det samme gjør unødvendige innlogginger i forskjellige portaler og manuell punching.

Elektronisk faktura, ikke faktura på epost…

Å ta i bruk elektronisk faktura er noe alle bedrifter bør gjøre. Å sende faktura på papir koster mye penger, og selv om e-post har du der en mindre sjanse for at fakturaen blir betalt i tide. Den kan også bli borte i søppelpost. Da blir det fort dyre gebyr.

Ved bruk av EHF kan du sikre deg at fakturaen ikke kommer på avveie, og det krever mindre arbeid å sende/motta. Du sparer ca. 9,5 timer og 5900 kr i måneden dersom bedriften din sender 30, og mottar 50 fakturaer. Du bruker mindre tid på punching av tall og kontrollerer heller avvik.

Automatisk betaling

I stedet for å hente remitteringsfiler i nettbanken er det mulig å gjøre dette uten å logge inn flere plasser. Det samme gjelder returdata. Når betaling blir gjennomført, enten inngående eller utgående, vil returdata komme tilbake til regnskapssystemet automatisk og kjedes med riktig faktura. Dette kan gjøres ved å bruke Autopay.

Automatisk innfordring

Mange bedrifter har utestående kundefordringer som er tidkrevende å følge opp. Ved å automatisere hele eller deler av prosessen, kan du få inn penger til bedriften fortere. Du sparer tid, penger og unngår tap på dine fordringer. Les mer om korleis du kan automatisere her.

Automatisk rapportering

Bruk automatisk rapportering for å sende inn A-melding og MVA-melding og skattemelding. Når du genererer A-melding kan du bruke integrasjoner med altinn som sender rapporter rett over uten at du trenger å bruke tid på innlogging og opplasting av filer.

Visma.net er laget rundt det å spare tid på manuelle prosesser, som fakturering, betaling, timeføring og behandling av inngående faktura. For eksempel er lønnssystemet Payroll mulig å integrere med selve regnskapsmodulen slik at løsningen blir sømløs. Det kan du spare mye tid og penger på.

Kontakt oss for en prat om hvordan vi kan hjelpe deg å spare tid

Vi har så mange fantastiske mennesker i Adcom, alle har hvert sitt hovedområde, men de fleste kan svare på det meste og det er ingenting vi ikke løser sammen. Ta gjerne kontakt med oss for å prate om hvordan vi kan hjelpe deg å digitalisere. Vi brenner vi for å levere løsninger som gir deg tid. Tid til egen kjernevirksomhet, tid til egne kunder eller tid til en bekymringsløs fritid.

Hosted by Adcom Kristiansund

Designed by Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2023 Adcom

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde: 57 72 35 00
Adcom Kristiansund: 71 67 84 90
Adcom Molde: 71 25 06 40
Adcom Narvik: 76 94 43 77
Adcom Volda: 70 05 51 50
Share This