Hyttepakken

Vær tilgjengelig når du trenger det, uansett hvor du er. Med hyttepakken kan du streame film eller delta i Teams-møter med jobben uten å ta hensyn til dårlig dekning.

Har du dårlig mobildekning på hytte eller i hjemmet kan dette være løsningen. Pakken best av en 4G-router, ekstern antenne og 5 meter antennekabel. Kan bruke 12v med en ekstra kontakt.

Ønsker du å være mobil, men beholde den gode arbeidsflyten som du har på jobb? Ta med deg jobben på hytta, uten å merke noe forskjell.

Husk at du også må følge bedriftens sikkerhetspolicy ved hjemme/hytte-kontor. Vi hjelper deg med å få god sikkerhet på mobile kontor, les vårt blogginnlegg eller se webinaret vårt her:

 

Lokal kompetanse – enkelt og trygt

Svein Dahl (bildet) er teknisk leder hos Adcom Kristiansund, og har lang erfaring med drift og rådgivning hos bedrifter på Nordmøre. Han er en av de mange dyktige systemkonsulentene i Adcom, som kan hjelpe bedriften din med å finne riktige løsninger til deres behov.
Her finner du kontaktinformasjonen til både Svein og resten av oss i Adcom, ring oss gjerne for å avtale en trivelig prat.

Fra bloggen

To ledige stillinger i Kristiansund

To ledige stillinger i Kristiansund

I Kristiansund har vi plass til to til på laget. Er du prosjektleder med interesse for IT, eller vil du jobbe med kunder, systemer og økonomi? I Adcom Kristiansund kan du være en viktig ressurs for å ivareta våre kunders behov og bidra til at våre kunder får en så enkel hverdag som mulig. Bli med på laget da vel?

les mer
HR-løsning integrert mot Payroll/Employee

HR-løsning integrert mot Payroll/Employee

Visma Software styrker tilbudet innen HRM med Meet Dottie.
Visma Software og Amesto går sammen om utviklingen av Meet Dottie, en SaaS-løsning for HRM i små og mellomstore bedrifter. Ambisjonen er å bygge en ledende nordisk aktør.

les mer

Hosted by Adcom Kristiansund

Designed by Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2023 Adcom

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde: 57 72 35 00
Adcom Kristiansund: 71 67 84 90
Adcom Molde: 71 25 06 40
Adcom Narvik: 76 94 43 77
Adcom Volda: 70 05 51 50