Kom i gang med Teams

13. mai, 2019Blogg, Microsoft, Teams

Alt kan skje i Teams, og vi kan hjelpe deg å utnytte det potensialet
du og din bedrift har!

Vi har kjørt flere seminar og kundemøter med Teams, og synes bare det blir mer og mer spennende! Under ser du agendaen vi hadde på frokost-seminar som vi holdt for et utvalg kunder. Ønsker du en gjennomgang for deg selv, eller for din bedrift er det bare å ta kontakt – vi viser dere gjerne magien i Teams.

Microsoft har flekset musklene ei stund og samlet alle de kjente og kjære funksjonene i èn app: Teams. Vår klare oppfordring framover er derfor: bli venn med teams. Vi gir dere en innføring i Teams, og gode tips til hvordan nettopp du kan ta det i bruk for en bedre arbeidshverdag!

Program:

08.00 – Frokost og mingling

08.30 – Dette er Teams

  • Teams og kanaler
  • Praktisk bruk
  • Add-ins og faner

09.15 – Samhandlingsverktøyene

  • Skype for Business / Teams
  • Planner
  • Møter

10.30 – Våre tips til å komme i gang

11.00 – Muligheten for mer mingling om ønskelig

Vi er rett og slett forelsket i Teams, og ønsker at så mange som mulig skal finne glede og spare tid med dette fantastiske verktøyet. Kidsa bruker Teams på barneskolen, mao: dette er framtidens måte å samhandle, dele og jobbe effektivt på. Det sparer lagringsplass, minimerer (på sikt, utsletter) internmail og det er uendelige muligheter som gjør det 100% tilpassningsdyktig til akkurat dine behov.

 

 

Les flere av grunnene til at vi elsker Teams her.

4 + 4 =

Vi har så mange fantastiske mennesker i Adcom, alle har hvert sitt hovedområde, men de fleste kan svare på det meste og det er ingenting vi ikke løser sammen. Ta gjerne kontakt med oss for å prate om hvordan vi kan hjelpe deg å digitalisere. Vi brenner vi for å levere løsninger som gir deg tid. Tid til egen kjernevirksomhet, tid til egne kunder eller tid til en bekymringsløs fritid.

Likte du det du leste og vil ha mer? Fyll ut skjemaet under da vel!

* indicates required

Hosted by Adcom Kristiansund

Designed by Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2023 Adcom

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde: 57 72 35 00
Adcom Kristiansund: 71 67 84 90
Adcom Molde: 71 25 06 40
Adcom Narvik: 76 94 43 77
Adcom Volda: 70 05 51 50
Share This