Adcom – Gir deg tid

1. apr, 2022Gir deg tid

Tid er en av de mest kostbare ressursene i norske bedrifter. Det er heller ikke tvil om at lønnsnivået i Norge krever at man arbeider så effektivt som mulig, men uten at dette får negative konsekvenser for de ansatte.

 Vårt mål er at bedriften skal ha både høy effektivitet og høy trivsel, og at de ansattes fritid dermed kan brukes til for eksempel kajakkpadling på Geirangerfjorden.

 

Dette betyr igjen at alt man foretar seg i en bedrift bør være verdiskapende på ett eller annet vis. Solide og effektive datasystem, gode rutiner, høy kompetanse etc, øker produktiviteten i organisasjonen.

Vi leverer derfor produkter og tjenester av høy kvalitet. Dette medfører at vi ikke alltid foreslår rimeligste alternativ, men det er nå en gang slik at pris og kvalitet henger sammen.

Vi er også en totalleverandør innen IT og telefoni. Gjennom å gi våre kunder tilgang til en bred portefølje av produkter, får kundene færre leverandører å forholde seg til, noe som forenkler hverdagen betydelig for bedriftene.

I vår portefølje finner du leverandører som blant annet Lenovo, Apple og Samsung. På programvaresiden leverer vi løsninger fra ledende programvarehus som for eksempel Visma. Våre samarbeidspartnere innen telefoni er Telenor og Nortel.

Vi i Adcom-kjeden jobber kontinuerlig med å oppfylle ambisjonen i slagordet vårt: «Gir deg tid».

Prøv oss!

Se mer om hvem vi er her:

Førde, Kristiansund, Molde, Namsos, Narvik, Steinkjer, Søre Sunnmøre

 

Hosted by Adcom Kristiansund

Designed by Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2023 Adcom

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde: 57 72 35 00
Adcom Kristiansund: 71 67 84 90
Adcom Molde: 71 25 06 40
Adcom Narvik: 76 94 43 77
Adcom Volda: 70 05 51 50
Share This