To ledige stillinger i Kristiansund

23. mai, 2024Ansatt, Blogg, Ledig stilling, Siste nytt

I Kristiansund har vi plass til to til på laget. Er du prosjektleder med interesse for IT, eller vil du jobbe med kunder, systemer og økonomi? Hos oss kan du være en viktig ressurs for å ivareta våre kunders behov og bidra til at våre kunder får en så enkel hverdag som mulig. Bli med på laget da vel?

Er du prosjektleder med interesse for IT?

Som IT-rådgiver hos Adcom Kristiansund vil du få en viktig rolle og jobbe tett med våre kunder. Du vil være kontaktpunktet for våre kunder, og du vil derfor være en viktig ressurs for å ivareta våre kunders behov og bidra til at våre kunder får en så enkel hverdag som mulig.

Vil du jobbe med kunder, systemer og økonomi?

Som ERP konsulent hos Adcom Kristiansund vil du få en viktig rolle og jobbe tett med våre kunder. Du vil være kontaktpunktet for våre kunder, og du vil derfor være en viktig ressurs for å ivareta våre kunders behov og bidra til at våre kunder får en så enkel hverdag som mulig.

Se alle ledige stillinger i NEAS Gruppen

I NEAS Gruppen har vi definert kompetanse som en avgjørende suksessfaktor for å nå de strategiske målene våre. Vi er stadig på jakt etter kandidater med høy og relevant kompetanse, og derfor er vi alltid åpen for dialog. 

Share This