Adcom er bare en SMS unna!

20. sep, 2014Blogg, Fornøyde kunder

På Andersen & Mørcks nye nettside kan man lese: «Andersen & Mørck er leverandør av komplette logistikkløsninger med kunden i fokus. Vi har som mål til enhver tid å yte transporttjenester og service til industri og handel i inn- og utland.»

Andersen & Mørk tilbyr tjenester innen følgende virksomhetsområder:

spedisjon, frakt og fortolling
terminal-, havne- og lagervirksomhet
skipsklarering

 

Vi ringer daglig leder Geir Teistung for en prat, og selv om han egentlig var hjemme med sykdom, tok han seg tid til en hyggelig prat med oss.

– Jeg kan jo fylle ut litt om våre tre hovedområder, starter Geir.

– Når det for eksempel skal en båt full av klippfisk ut fra Kristiansund, må det være et bindeledd mellom skip og eksportør/importør. Det er oss, og vi kaller det for skipsklarering. Vi er skipsagenter for cirka 900 anløp i året. Det andre området firmaet fokuserer på er spedisjon, frakt og fortolling. Vi har både båtfrakt, flyfrakt og bilfrakt. Her håndterer vi både frakten av varer fra eller til utlandet, pluss alle tollprosedyrene rundt dette. Det tredje området i fokus, forteller Geir, er terminal-, havne- og lagervirksomhet.

– Du har vel kanskje sett på deres egen havn i Kristiansund, mange trucker, containere og båter til og fra? spør han. – Hele den biten håndterer vi på havna i Fredrikstad. Vi har både trailere og trucker – hele fire store containertrucker som løfter opp til 40 tonn. Disse containerne inneholder varer til/fra båter med alt fra råvarer fra industri til matvarer.

– Alle våre avdelinger er helt avhengige av de tjenester Adcom leverer. Nå har vi vel jobba med disse guttene i snart 20 år tenker jeg, så de kjenner oss godt, sier Geir med et flir. Andersen & Mørck jobber tjuefire timer i døgnet, sju dager i uka og er derfor avhengig av at ting fungerer til enhver tid. Dagens teknologi vet dessverre ikke forskjell på hverdag og helg, men Geir kan fortelle at gutta fra Adcom stiller opp hver gang noe skulle skjære seg.

– Vi har en egen avtale om at når jeg sender tekstmelding så kommer de for å hjelpe oss, om det så skulle være klokka ni på søndagsmorgenen. Denne typen service er noe av det som gjør at vi holder oss lojale til Adcom.

Etter en titt på andmork.no ser vi at det ligger en link til deres Instagramprofil. Selv om Instagram har vært populært i flere år så er det ikke hverdagskost å finne et firma som Andersen & Mørck der inne.

– Det er jo bare jeg som har tilgang til den, men det er litt morsomt å dele bilder fra vår hverdag, forteller Geir. – Det var i prosessen med ny hjemmeside det kom opp spørsmål fra vår designer om å fylle ut siden mer, fortsetter han. På Instagram kan man derfor følge @andmork, og få et innblikk i hverdagen firmaet Andersen & Mørck.

– Det ligger blant annet et bilde der av ei tavle vi skrev full da vi gikk gjennom hva som var viktig når det gjelder kundebehandling, sier Geir.

Her kan man se ord som: Ærlig, åpen, blid og imøtekommende. Denne Instagramkontoen i seg selv er absolutt med på å understreke disse fire verdiene som de ansatte har vært med på å finne.

Det siste året har det skjedd litt av hvert hos Andersen & Mørck, blant annet har de startet et nytt selskap som heter SkanTrans. Her spesialiserer de seg på transport til og fra England/Irland. 

– Vi leverer for eksempel bøker til akademiske bokhandlere på store universitet, og da snakker vi ikke én bok per bil, for å si det sånn, ler Geir. – Vi startet SkanTrans i år, og det har selvsagt tatt mye tid, fortsetter han. Geir er daglig leder i både Andersen & Mørck og SkanTrans.

– Vi har riktig nok ingen ansatte i SkanTrans, det er mer et merkenavn for en tjeneste vi yter. Sammen med boktransport har bryggeriutstyr blitt en interessant importvare.
– Det er en stor trend for hjemmebrygging og bryggelag, og vi prøver å få til import av kvalitetsutstyr fra England for å holde liv i dette. Selv brygger jeg ikke, men jeg skjønner godt at det er interessant, avslutter Geir Teistung.

TEKST / Adcom
FOTO / Andersen & Mørck AS

La oss ta en prat om hvordan du kan spare tid

Stein Andre er it-konsulent i Molde og har jobbet med Microsoft i 10 år. Han er en kløpper i Office 365 sine løsninger, og har alltid et smil på lur.

Relaterte innlegg

Vi tar pulsen på din IT-helse

Vi tar pulsen på din IT-helse

En dårlig IT-helse kan i verste fall gjøre det umulig for deg og dine kollegaer å jobbe. Når tok du sist pulsen på arbeidsdagen din? Vi går hardt ut, og sier at IT-helsa på jobb er like viktig som din egen helse. Vi kartlegger din IT-helse og gir deg verdifulle råd til hvordan du kan senke pulsen i din bedrift.

les mer
Innspilling av webinaret om sikkerhetspolicy

Innspilling av webinaret om sikkerhetspolicy

En sikkerhetspolicy er bedriftens kjøreregler i all databehandling, om hvor data lagres, backuprutiner, hvordan man håndterer sikkerhetsbrist, passordregler, etc. Vi gir dere veiledning på hvordan man lager en skuddsikker sikkerhetspolicy for deres bedrift.

les mer
Innspilling av webinaret om backup

Innspilling av webinaret om backup

Hvilke kilder er det til datatap, og hvordan tar man høyde for det? Den beste måten å sikre seg mot datatap og driftsstans er god backupløsninger. Vi tar dere gjennom både lokal- og skybackup, og stiller noen viktige spørsmål til hvor data bør lagres og hvordan den bør sikkerhetskopieres.

les mer
Share This