Vi tar pulsen på din IT-helse

30. jun, 2021Blogg, Gir deg tid, it-helsesjekk, Sikkerhet

For at man skal kunne trives på arbeidsplassen og gjøre en god jobb, må premissene være tilstede for at man får gjort det man skal
– uten frustrerende teknisk feil.

Det sies at norske bedrifter har et administrativt produksjonstap på 20-30% på grunn av dårlige arbeidsrutiner. Hvis du topper dette med: Utdatert system, for liten skjermflate, eller dårlig backup, får du mye frustrasjon og dødtid i løpet av en arbeidsdag.

Vi ønsker å være tettere på, slik at vi ligger foran de potensielle frustrasjonene som kan oppstå. Som sparringspartner, og fagpersoner er vi godt rustet til å gi dere god framdrift og en forankret prioritering av både sikkerhet og arbeidsrutiner. Øk produktuviteten, tilfredsheten og ikke minst, helsa! Både psykisk, fysisk og IT-helse er viktige faktorer som har en stor effekt på arbeidshverdagen vår – vi må ta alle like alvorlig, og prioritere å holde den god, for å gjøre hverandre best mulig!

Spør deg selv:

Hvor ofte har pulsen din økt på grunn av en teknisk feil?

Er du sikker på at backupen din fungerer?

Hva gjør du hvis du får kryptolock-virus?

Utnytter dere arbeidstiden effektivt?

Gjør utstyret og programvaren din deg frustrert, eller spiller den deg god?

 

Er svaret «ofte» på et øverste, eller er du uskker på noen av de andre – bør du høyst sannsynlig ta en vurdering av IT-helsa for å gi deg selv bedre premisser for å gjøre en god jobb.

 

Økonomi og Lønn

Vismas Digitale index for 2021 avslørte at over halvparten av norske bedrifter jobber på helt, eller delvis manuelle måter når det kommer til økonomi, timeføring og lønn. I Norge er vi bare 68% digitalisert, og dette er ikke godt nok! Det finnes allerede gode løsninger som vil spare masse tid og frustrasjon.

Vi er ferdige med Ting som:

Punsjing av konto- og KID-nummer

Manuell føring av utlegg og reiseregninger

Notater på gul-lapp

Møtereferat i notatblokk som enten blir liggende på pulten, eller må føres inn i word og deretter sendes ut på mail

Søke i Outlook etter signerte avtaler, eller viktige dokument

Uendelig mailkorrespondanse om et dokument man samarbeider på, som resulterer i 7 versjoner av samme dokument

Leting etter siste versjon av et dokument

Arkivering i perm – vi tørr å påstå at permen er en nødvendig utrydningstruet arkivart

Ti forskjellige samhandlingsverktøy – hvorfor ikke bare samle alt i en løsning?

Vi kan ramse opp i fleng, men fellesnevneren for disse tingene er at de er på god vei til å låses godt inn i arkivskapet sammen med disketten og ADSL-modemet. Vi er i 2021, hverdagen består av kjappe chatmeldinger, VIPPS og streaming – Hvorfor henger arbeidsdagen igjen på 90-tallet? Det er på tide å invitere arbeidsdagen inn i nåtiden.

Vi hjelper dere å digitalisere, effektivisere og sikre din arbeidsdag!

Roar er en av de dyktige og hjelpsomme konsulentene hos Adcom Namsos. Han har lang erfaring med blant annet serverløsninger, backup/sikkerhet, salg og support. I fritiden elsker han jakt, fiske og å være på hytta, som han beskriver som det ultimate stedet på jord. Roar er også en dyktig bassist, og er glad i å være ute og spille for folk.

Relaterte innlegg

HR-løsning integrert mot Payroll/Employee

HR-løsning integrert mot Payroll/Employee

Visma Software styrker tilbudet innen HRM med Meet Dottie.
Visma Software og Amesto går sammen om utviklingen av Meet Dottie, en SaaS-løsning for HRM i små og mellomstore bedrifter. Ambisjonen er å bygge en ledende nordisk aktør.

les mer
Share This