Adcom Narvik – tett på kundene

17. sep, 2016Ansatt, Blogg, Gir deg tid

Det er et dyktig, allsidig og sprudlende trekløver som tar imot deg når du stikker innom Adcom i Havnegata 28 i Narvik. Bli bedre kjent med André, Dag Tore og Morten.

I Adcom sin årlige kundeundersøkelse oppnår Narvik-kontoret et totalt snitt på 5,39 av 6 mulige poeng, i tillegg har hele 63 % av respondentene svart at de har anbefalt bedriften til andre.

– Dette er vi stolte av, smiler daglig leder Dag Tore Hagman. Sammen med kollegene og medeierne André Å. Eliassen og Morten H. Grande har han siden høsten 2013 bygget opp selskapet fra grunnen av, og opplever nå at de for alvor får fotfeste i det lokale og regionale markedet.

– Selv om vi alle tre har lang erfaring med IT og telefoni, samlet sett over 60 år, er bedriften vår fortsatt relativt fersk. Vi har fortsatt mye potensiale på en del områder, men fundamentet er på plass. Faglig dyktighet, godt samhold, en voksende kunde- og produktportefølje, samt en landsdekkende kjede i ryggen. Det er kjekt, og vi gleder oss til å se hvor det bærer videre! Vi er overbevist om at 2017 blir et spennende år for oss, der vi kan vokse og blomstre videre. Samtidig er vi svært opptatt av å holde på det man kan kalle «småbedrifts- verdiene» våre; nærhet til kunden, langsiktige relasjoner og høy servicegrad.

 

Hagman fortsetter: – Vi satser på den personlige kontakten og ansvarliggjøringen som følger med denne. Hos oss møter du ingen industrialisert «helpdesk», men har din dedikerte kontaktperson som kjenner deg og din bedrift sine behov. Samtidig gjør kjedetilhørigheten at vi blir lite faglig sårbare selv om vi foreløpig kun er tre – om det er noe vi ikke kan svare på eller har erfaring med, spør vi bare våre gode Adcom-kolleger i resten av Norge. Det er alltid noen som kan bistå, og så lærer vi noe nytt selv, i samme slengen.

 

– Vårt mål er å bidra til en problemfri, lønnsom og produktiv IT-hverdag for våre kunder, avslutter Hagman muntert. -Vi finner løsningene som gir din bedrift et konkurransefortrinn.

André Åsheim Eliassen

Alder: 32 år
Rolle: Systemkonsulent
Kontakt: 46 96 97 57 / andre.eliassen@adcom.no

Født og oppvokst i Narvik-området, samboer med Mariell. Ferdig utdannet IKT-tekniker med fagbrev i januar 2005. – Jeg har jobbet sammen med Dag Tore og Morten siden lærlingtiden startet 15. januar 2003, etter endt lærlingetid ble jeg fast ansatt i Prosjekt Data AS. Da firmaet ble kjøpt opp i 2010 fulgte jeg med på lasset. Noen år senere rundt nyåret 2013/2014 sa vi opp hos daværende arbeidsgiver og startet Inova IT AS som i dag er Adcom Narvik.

Til daglig jobber jeg som systemkonsulent på IT, men de to siste årene har jeg også drevet med mobilløsninger hvor jeg er sertifisert på både Telenor og Telia. – På fritiden driver jeg med fotografering, men mesteparten av tiden går med til familie, hytte osv. Har en stor interesse for ishockey (sett fra tribunen), så mange av helgene i vinterhalvåret går med til å følge vårt lokale hockeylag, Arctic Eagles.

 

Dag Tore Hagman

Alder: 53 år
Rolle: Daglig leder og rådgiver IT, telekommunikasjon
Kontakt: 90 58 65 60 / dag.tore.hagman@adcom.no

– Jeg er født og oppvokst i Narvik. Gift med Hanne, og vi har to viltre gutter på 3 og 6 år. Har også noen gutter fra før som er et par tiår eldre. Umulig opplæring sånn at jeg kan snakke med mennesker og ikke bare maskiner.

– Innimellom alt som kreves av jobben og de små og store barna, prøver jeg å finne tid til litt trening og hyttekos med fruen. Synes også det er gøy med reiser, fjellturer og sånt og skal satse mye sterkere her når jeg får bedre tid. Det nærmeste jeg kommer en hobby for tiden, er prosjektet om å bytte ut alt av bensin/dieselbiler til EL. Akkurat gjennomført, så nå kjører vi miljøvennlig og med et konstant blikk på rekkeviddemåleren. Noe du lurer på om el-bil? Spør meg!

 

Morten Hjerteholm Grande

Alder: 42
Rolle: Senior Systemkonsulent – Adcom Narvik
Kontakt: 902 26 469 / morten.grande@adcom.no

Gift med Linda, som er jordmor på Narvik Sykehus. – Vi har to barn, Tiril (18) og Tara (12). Jeg ble ferdig utdannet med fagbrev som Service-elektroniker i 1994. Jeg jobbet noen år med reparasjoner av kopimaskiner og andre kontormaskiner frem til 1999. Gikk Næringsakademiet i 1999/2000 og fikk min MCSE- tittel der. Har siden jobbet med alt fra feilsøking på PC-er til oppsett av virtuelle plattformer. Jeg har også erfaring med SharePoint, Office 365, servere av forskjellige slag samt en del andre tekniske løsninger for småbedrifter. Har jobbet med Dag Tore siden 1998, og André da han startet lærlingtiden sin i 2003.

– På fritiden er jeg mye sammen med familien min. Vi elsker å reise til nye og spennende deler av verden og er etter hvert blitt noen reale globetrottere. Det hender også vi tar oss noen turer ut i den flotte naturen vi har i nærområdet. Jeg vurderer også å ta opp igjen en gammel hobby, dynamisk sportsskyting med pistol.

TEKST & FOTO / Marie Gjære Gundersen & Dag Tore Hagman

 

La oss ta en prat om hvordan du kan spare tid

Stein Andre er it-konsulent i Molde og har jobbet med Microsoft i 10 år. Han er en kløpper i Office 365 sine løsninger, og har alltid et smil på lur.

Relaterte innlegg

Vi tar pulsen på din IT-helse

Vi tar pulsen på din IT-helse

En dårlig IT-helse kan i verste fall gjøre det umulig for deg og dine kollegaer å jobbe. Når tok du sist pulsen på arbeidsdagen din? Vi går hardt ut, og sier at IT-helsa på jobb er like viktig som din egen helse. Vi kartlegger din IT-helse og gir deg verdifulle råd til hvordan du kan senke pulsen i din bedrift.

les mer
Innspilling av webinaret om sikkerhetspolicy

Innspilling av webinaret om sikkerhetspolicy

En sikkerhetspolicy er bedriftens kjøreregler i all databehandling, om hvor data lagres, backuprutiner, hvordan man håndterer sikkerhetsbrist, passordregler, etc. Vi gir dere veiledning på hvordan man lager en skuddsikker sikkerhetspolicy for deres bedrift.

les mer
Innspilling av webinaret om backup

Innspilling av webinaret om backup

Hvilke kilder er det til datatap, og hvordan tar man høyde for det? Den beste måten å sikre seg mot datatap og driftsstans er god backupløsninger. Vi tar dere gjennom både lokal- og skybackup, og stiller noen viktige spørsmål til hvor data bør lagres og hvordan den bør sikkerhetskopieres.

les mer
Share This