Adcom systemvakt

17. sep, 2016Blogg, Gir deg tid

Med Adcom Systemvakt kan du være trygg på at dine servere og PC-er alltid fungerer, vi løser feilene for deg før de fører til større problemer.

Adcom Systemvakt er en løsning som kontrollerer dine servere og PC-er for feil og ytelsesproblemer 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Når en feil oppstår på IT-systemet gir løsningen beskjed til oss og, dermed kan vi løse feilen raskt! I de fleste tilfeller vil vi kunne oppdage feil før
de utvikler seg til et større problem som i neste instans kan føre til tap av data, nedetid eller treghet i systemene. Systemet leser alle logger på serverne, sjekker status på hardware og kan kontakte andre nettverksenheter for å sjekke at de fungerer som de skal. Dette sparer mye tid både i forhold til melding av feil og forsinkelser i drift. Løsningen kan også sørge for patching og oppdatering av dine servere og PC-er, slik at de alltid har de nyeste sikkerhetsoppdateringene som er tilgjengelig.

La oss ta en prat om hvordan du kan spare tid

Stein Andre er it-konsulent i Molde og har jobbet med Microsoft i 10 år. Han er en kløpper i Office 365 sine løsninger, og har alltid et smil på lur.

Relaterte innlegg

Vi tar pulsen på din IT-helse

Vi tar pulsen på din IT-helse

En dårlig IT-helse kan i verste fall gjøre det umulig for deg og dine kollegaer å jobbe. Når tok du sist pulsen på arbeidsdagen din? Vi går hardt ut, og sier at IT-helsa på jobb er like viktig som din egen helse. Vi kartlegger din IT-helse og gir deg verdifulle råd til hvordan du kan senke pulsen i din bedrift.

les mer
Innspilling av webinaret om sikkerhetspolicy

Innspilling av webinaret om sikkerhetspolicy

En sikkerhetspolicy er bedriftens kjøreregler i all databehandling, om hvor data lagres, backuprutiner, hvordan man håndterer sikkerhetsbrist, passordregler, etc. Vi gir dere veiledning på hvordan man lager en skuddsikker sikkerhetspolicy for deres bedrift.

les mer
Innspilling av webinaret om backup

Innspilling av webinaret om backup

Hvilke kilder er det til datatap, og hvordan tar man høyde for det? Den beste måten å sikre seg mot datatap og driftsstans er god backupløsninger. Vi tar dere gjennom både lokal- og skybackup, og stiller noen viktige spørsmål til hvor data bør lagres og hvordan den bør sikkerhetskopieres.

les mer
Share This