Cloud is a journey, not a destination

11. sep, 2019Blogg, Digitalisering, Gir deg tid, Visma, Visma.net

Vi har vært på Cloud Camp med Visma.net og har fått innsikt i de nye nettbaserte løsningene som Visma snart lanserer!

Adcom Teamet har vært på Cloud Camp med Visma.net – og fått et unikt innblikk i hvor Visma.net ERP er per nå, samt hvor de skal være i framtiden. Den teknologiske utviklingen går stadig raskere. I dag er ca. 2 % av alle ERP system skybasert, mens det vil være 98 % om ti år. Vi har derfor fått sett på hva framtiden bringer, slik at vi skal være best mulig rustet til å hjelpe deg med å spare tid – og å henge med i den teknologiske utviklingen.

Visma.net ERP er en komplett, web-basert løsning for bedrifter som samler alle ansatte og alle data om bedriften i en enkel løsning. Det fører til smartere og smidigere løsninger som gjør deg bedre rustet i dagens konkurranseutsatte marked. Visma.net er en perfekt match for bedrifter som ønsker å redusere kostnader og øke effektiviteten i sitt ERP system. I tillegg får du fordelen av at alle data lagres og er tilgjengelig i «skyen», såkalt Cloud ERP, og at du har systemet tilgjengelig på både PC, nettbrett og smarttelefon. De forskjellige prosessene er automatisert – og man har hele tiden mulighet til å gå inn og følge med på prosessene. Dette gir deg fleksibilitet – og du får en alltid oppdatert innsikt i din bedrift. 

Vi kjører seminar, vil du komme?

Har du lyst å vite mer om Visma.net og de fordelene systemet kan gi din bedrift? Er du interessert i å spare tid, og ha et skybasert system som er fullt skalerbart? Det høres smart ut – sant? Visma.net er det råeste økonomisystemet i skyen – du vil ikke gå glipp av muligheten til et innblikk i hvor enkelt ting faktisk kan være.

Vi kjører en halv dag sammen med Visma hvor du blant annet får vite om fordelene og de tidsbesparende mulighetene i Visma.net. Meld deg på om du vil høre mer om Cloud ERP – som er framtidens ERP system! 

Førde

Tirsdag 15. Oktober

Molde

Onsdag 16. Oktober

Kristiansund

Torsdag 17. Oktober

Steinkjer

Tirsdag 22.Oktober

Namsos

Onsdag 23. Oktober

La oss ta en prat om hvordan du kan spare tid

Stein Andre er it-konsulent i Molde og har jobbet med Microsoft i 10 år. Han er en kløpper i Office 365 sine løsninger, og har alltid et smil på lur.

Relaterte innlegg

Vi tar pulsen på din IT-helse

Vi tar pulsen på din IT-helse

En dårlig IT-helse kan i verste fall gjøre det umulig for deg og dine kollegaer å jobbe. Når tok du sist pulsen på arbeidsdagen din? Vi går hardt ut, og sier at IT-helsa på jobb er like viktig som din egen helse. Vi kartlegger din IT-helse og gir deg verdifulle råd til hvordan du kan senke pulsen i din bedrift.

les mer
Innspilling av webinaret om sikkerhetspolicy

Innspilling av webinaret om sikkerhetspolicy

En sikkerhetspolicy er bedriftens kjøreregler i all databehandling, om hvor data lagres, backuprutiner, hvordan man håndterer sikkerhetsbrist, passordregler, etc. Vi gir dere veiledning på hvordan man lager en skuddsikker sikkerhetspolicy for deres bedrift.

les mer
Innspilling av webinaret om backup

Innspilling av webinaret om backup

Hvilke kilder er det til datatap, og hvordan tar man høyde for det? Den beste måten å sikre seg mot datatap og driftsstans er god backupløsninger. Vi tar dere gjennom både lokal- og skybackup, og stiller noen viktige spørsmål til hvor data bør lagres og hvordan den bør sikkerhetskopieres.

les mer
Share This