ELA ordre- og ressursstyring

11. sep, 2016Blogg, Gir deg tid, Tjenester

Vårt mål er å forenkle hverdagen i din bedrift, slik at det frigjøres tid og ressurser. ELA er vårt egenutviklede ordre- og ressursstyringssystem som blant annet håndterer timeføring og personell- og utstyrsplanlegging, og som kan integreres med Visma Global, Visma Business og Agresso. Systemet ble opprinnelig skreddersydd for e-verksbransjen, men er nå videreutviklet og passer i dag godt for de aller fleste bedrifter.

ELA ordre- og ressursstyring gjør hverdagen enklere og mer effektiv for alle arbeidsgrupper. Systemet er laget for å registrere og styre arbeidsordrer og ressurser, samt å registrere nødvendige dokumentasjon, timer og materiell.

ELA ordre- og ressursstyring har, siden første versjon ble utviklet i 1999 i samarbeid med Stranda Energi AS, utviklet seg til å bli et kraftig og brukervennlig system for e-verksbransjen. Systemet utvikles hele tiden i samarbeid med kundene, blant annet gjennom diskusjoner på brukerforumene som arrangeres jevnlig.

Dagens versjon av ELA er utvidet med ELA Mobil, som er en nettbasert tjeneste som gir tilgang til nøkkelfunksjoner i ELA fra en hvilken som helst mobil, nettbrett eller PC med en forholdsvis ny nettleser.

• Time- og fraværsregistrering på ordre.• Fleksitid og avspaseringssaldo • Feriesaldo • Registrere materiell på ordre • Tilgang til ordreinformasjon • Tilgang til dokumentarkiv • Sikker jobbanalyse (SJA) • Mulig å ta bilder og laste inn i ELA Integrasjoner • Visma Global, Visma Business og Agresso • Visma Lønn og Huldt & Lillevik Lønn• Elwin • Outlook -> Exchange / Office 365 • ISY NIS/TekØk

20 e-verk har i dag løsningen. Samtidig som vi fortsatt holder fokus på e-verksbransjen, videreutvikler vi produktet slik at det kan brukes av andres bransjer. For mer informasjon og demonstrasjon, kontakt Adcom Molde på 71250640 / jej@adcom.no.

 

FOTO / Marie Gjære Gundersen

La oss ta en prat om hvordan du kan spare tid

Stein Andre er it-konsulent i Molde og har jobbet med Microsoft i 10 år. Han er en kløpper i Office 365 sine løsninger, og har alltid et smil på lur.

Relaterte innlegg

Vi tar pulsen på din IT-helse

Vi tar pulsen på din IT-helse

En dårlig IT-helse kan i verste fall gjøre det umulig for deg og dine kollegaer å jobbe. Når tok du sist pulsen på arbeidsdagen din? Vi går hardt ut, og sier at IT-helsa på jobb er like viktig som din egen helse. Vi kartlegger din IT-helse og gir deg verdifulle råd til hvordan du kan senke pulsen i din bedrift.

les mer
Innspilling av webinaret om sikkerhetspolicy

Innspilling av webinaret om sikkerhetspolicy

En sikkerhetspolicy er bedriftens kjøreregler i all databehandling, om hvor data lagres, backuprutiner, hvordan man håndterer sikkerhetsbrist, passordregler, etc. Vi gir dere veiledning på hvordan man lager en skuddsikker sikkerhetspolicy for deres bedrift.

les mer
Innspilling av webinaret om backup

Innspilling av webinaret om backup

Hvilke kilder er det til datatap, og hvordan tar man høyde for det? Den beste måten å sikre seg mot datatap og driftsstans er god backupløsninger. Vi tar dere gjennom både lokal- og skybackup, og stiller noen viktige spørsmål til hvor data bør lagres og hvordan den bør sikkerhetskopieres.

les mer
Share This