Sluttdato for Huldt & Lillevik Lønn

1. jun, 2021Blogg, Lønn, Payroll, Visma, Visma.net, Økonomi

Sluttdato for Huldt & Lillevik Lønn

Visma har annonsert sluttdato for Huldt & Lillevik Lønn 5. Fra 01.01.2023 vil du ikke lenger kunne kjøre lønn i HL Lønn. (Merk at dette gjelder ikke for kunder som bruker programmet via tjenesten HL Cloud).

Det betyr at du som bruker HL Lønn må begynne å tenke på overgang til nytt lønnssystem i god tid før denne fristen og forberede deg på å oppgradere til neste generasjons lønnsystem – Visma.net Payroll.

HL Lønn har vært et trygt og godt lønnssystem i en årrekke. Det er tilpasset nye lover og regler etter hvert som det har kommet endringer fra myndighetene. Det har, og har alltid hatt, mange fornøyde brukere. Programmet har røtter tilbake til Huldt & Lillevik Lønn ML1, den gang programvare ble levert på disketter. Grafisk grensesnitt kom i Huldt & Lillevik System 4 rundt årtusenskiftet.

Vi ser i dag at stadig flere ønsker å flytte programvare bort fra lokal installasjon på server/PC, og etterspør skyløsninger. Derfor er Visma.net Payroll et naturlig steg som neste generasjon lønnssystem for deg som bruker HL Lønn i dag.

Skyløsninger gir deg flere muligheter, raskere oppdateringer og feilrettinger. Det vil også gi en bedre ivaretakelse av IT-sikkerhet og krever ingen lokale installasjoner/oppgraderinger. I tillegg vil mange manuelle prosesser, som f.eks. etterbetalinger og korrigeringer på riktig periode være automatisert, og slik bidra til å effektivisere lønnsprosessen og redusere muligheten for feil.

Visma Payroll er et moderne program som gir deg hjelp og råd underveis i form av veivisere, chat-funksjon mot support og en stadig forbedret hjelpefunksjon. Du får veiledning steg for steg gjennom både generelle oppgaver og nye funksjoner.

Bruk mobilen!
Visma.net Payroll er utviklet for dagens krav til mobilitet. Det er bygd for moderne bruk der den ansatte kan bruke sin mobil til å legge inn sitt lønnsgrunnlag. Visma.net Payroll har mobile løsninger for alle ansatte, ledere og lønnsmedarbeidere. Godkjenning kan gjøres fra mobilen og du er alltid oppdatert.

Alle i bedriften kan enkelt registrere timer, ferie, fravær og føre reiseregning eller utlegg direkte på mobilen med appen Visma Employee. Det er i denne appen du også får levert din lønnsslipp, enkelt og trygt.

Veien videre
Vi vil hjelpe dere slik at overgangen til Visma.net Payroll blir enklest og best mulig. Du skal ha fått info fra ditt lokale Adcom-kontor om veien videre. Har du spørsmål ikke nøl med å ta kontakt med ditt Adcom kontor.

Mer info om Visma.net Payroll finn du her:

Webside – «nettbasert lønnssystem»:
https://www.visma.no/lonn/lonnssystem/

Webinar – «Dette er det nye lønnsystemet ditt»:
https://www.visma.no/erp/webinar-oversikt/nettbasert_erp_system3222/

Christian er regnskapsnerd – autorisert regnskapsfører sådan. Han er fremoverlent og vil helst finne automatiserte og digitale løsninger på alt. Christian kjenner spesielt godt til regnskapsløsninger for leger, legesenter og småbedrifter. Han er spesialist på ERP-løsninger som omhandler regnskap, logistikk og lønn.

Relaterte innlegg

HR-løsning integrert mot Payroll/Employee

HR-løsning integrert mot Payroll/Employee

Visma Software styrker tilbudet innen HRM med Meet Dottie.
Visma Software og Amesto går sammen om utviklingen av Meet Dottie, en SaaS-løsning for HRM i små og mellomstore bedrifter. Ambisjonen er å bygge en ledende nordisk aktør.

les mer

Hosted by Adcom Kristiansund

Designed by Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2023 Adcom

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde: 57 72 35 00
Adcom Kristiansund: 71 67 84 90
Adcom Molde: 71 25 06 40
Adcom Narvik: 76 94 43 77
Adcom Volda: 70 05 51 50
Share This