OneStop Reporting – effektiviserer rapportering og budsjettering

26. sep, 2021Blogg, ERP, Visma, Visma.net, Økonomi

OneStop Reporting – automatisér rapporteringen!

Unngå tidkrevende flikking og tilpassing av Excel-filer hver gang du skal ta ut en rapport eller lage et budsjett. Med OneStop Reporting får du tilgang til alle dine regnskapsdata i en skybasert plattform, og kan ta ut ferdiglagede rapporter, eller tilpasse og lage dine egne rapporter. Du kan også automatisere dine rapporter, så de blir publisert regelmessig. Med budsjettmodulen kan du budsjettere uten mange statiske regneark og versjoner, alt blir lagt inn i den skybaserte budsjettmodellen, og du ser enkelt hvilke statuser de ulike budsjettoppgavene har.

 

Integrasjoner

OneStop Reporting kan hente data fra mange ulike ERP system, som Visma.net ERP, Visma Global, Visma Business, Visma Lønn, 24SevenOffice, PowerOffice Go, Xledger og Uni Economy. Du kan derfor bruke samme portal til å vise data fra ulike systemer om du ønsker det.

Rapportering

Du får et sett med rapportmaler som er laget med tilkobling til økonomisystemet. Du kan dele rapporter til ulike brukere, og legge på kommentarer. Slik at mottaker kan se kommentarer i ferdige rapporter. Du kan enkelt sette sammen ulike rapporter i rapportpakker.

Report Designer
Du kan lage dine egne rapporter med et fleksibelt Excel-basert designverktøy for utforming av rapporter og budsjetter. Kombinasjonen av funksjonalitet til Report Designer og standard Excel-funksjoner gir et kraftig og fleksibelt rapporteringsverktøy.

Publisering
Sett op publisering der rapporter kjøres og distribueres på forhåndsdefinerte tidspunkt, eller ta manuelt ut rapporter ved behov. Du kan publiserer mange rapporter til forskjellige brukergrupper, og du har en oversikt over alle publiseringer i rapporteringsportalen.

Arkiv
Innboks med arkiverte og delte rapporter og rapportpakker, Drill-down i alle rapporter til transaksjoner og visning av bilag fra økonomisystemet.

Budsjettering

Du registerer budsjettdata i portalen med ulike støttefunksjoner som fordelingsnøkler, prosentbaserte kalkuleringer, historiske tall og underspesifikasjoner tilgjengelig. Du får bedre samarbeid og kontroll med budsjettprosessen gjennom enkel oppfølging av budsjettinnlegging og tilgangskontroll. Hver enkelt bruker vil få sine budsjettoppgaver i portalen og har full oversikt over hva de skal legge inn av budsjettopplysninger.

Hvem passer One Stop Reporting for?

  • For bedrifter som ønsker å effektivisere og automatisere prosessene for rapportering og budsjettering.
  • For bedrifter som ønsker et rapporteringsverktøy der de selv enkelt kan lage sine egne skreddersydde rapporter og budsjetter.
  • For alle som ønsker tilgang til en fleksibel og kraftfull budsjettløsning integrert med regnskapstall fra økonomisystemene.
  • For alle som har behov for å konsolidere.

Relaterte innlegg

HR-løsning integrert mot Payroll/Employee

HR-løsning integrert mot Payroll/Employee

Visma Software styrker tilbudet innen HRM med Meet Dottie.
Visma Software og Amesto går sammen om utviklingen av Meet Dottie, en SaaS-løsning for HRM i små og mellomstore bedrifter. Ambisjonen er å bygge en ledende nordisk aktør.

les mer
Prosjektstyring i skyen!

Prosjektstyring i skyen!

Vil dere gjøre alle lønnsoppgavene i et skybasert lønnssystem? Løsningen knytter sammen timer/fravær, reiser og utlegg, og kan også brukes sammen med andre tjenester fra Visma.net, slik som regnskap og logistikk.

les mer

Hosted by Adcom Kristiansund

Designed by Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2023 Adcom

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde: 57 72 35 00
Adcom Kristiansund: 71 67 84 90
Adcom Molde: 71 25 06 40
Adcom Narvik: 76 94 43 77
Adcom Volda: 70 05 51 50
Share This