Hvordan endre åpningstid eller talemelding i Telia Bedriftsnett

17. mar, 2020Blogg, Telefoni, Telia

Med bedriftsnett fra Telia kan du administrere sentralbordet fra mobilen eller via desktop! Vi er inne i en tid hvor fleksibilitet og hjemmekontor er den nye hverdagen for mange. 

Derfor kan det være nyttig for dere som har Telia Bedriftsnett å vite hvordan dere kan endre åpningstid eller talemelding selv. 

Oppskrift på dette finner du her: 

Trenger du hjelp? 

Vi bistår selvfølgelig om du har spørsmål eller trenger hjelp utenom «gjør det selv»-veilederen. Ta kontakt med våre telefoni-eksperter for en hyggelig og hjelpsom prat!

La oss ta en prat om bedriftsnett

Bjarte Stokkan har lang erfaring innen telefoni og er ekspert på funksjonene i Telia Bedriftsnett! Bjarte hjelper deg gjerne med å svare på de spørsmål dere måtte ha, og har også kunnskap og erfaring om flere andre emner. Han møter deg med et stort smil og er utrolig serviceinnstilt!

Relaterte innlegg

Vi tar pulsen på din IT-helse

Vi tar pulsen på din IT-helse

En dårlig IT-helse kan i verste fall gjøre det umulig for deg og dine kollegaer å jobbe. Når tok du sist pulsen på arbeidsdagen din? Vi går hardt ut, og sier at IT-helsa på jobb er like viktig som din egen helse. Vi kartlegger din IT-helse og gir deg verdifulle råd til hvordan du kan senke pulsen i din bedrift.

les mer
Innspilling av webinaret om sikkerhetspolicy

Innspilling av webinaret om sikkerhetspolicy

En sikkerhetspolicy er bedriftens kjøreregler i all databehandling, om hvor data lagres, backuprutiner, hvordan man håndterer sikkerhetsbrist, passordregler, etc. Vi gir dere veiledning på hvordan man lager en skuddsikker sikkerhetspolicy for deres bedrift.

les mer
Innspilling av webinaret om backup

Innspilling av webinaret om backup

Hvilke kilder er det til datatap, og hvordan tar man høyde for det? Den beste måten å sikre seg mot datatap og driftsstans er god backupløsninger. Vi tar dere gjennom både lokal- og skybackup, og stiller noen viktige spørsmål til hvor data bør lagres og hvordan den bør sikkerhetskopieres.

les mer
Share This