Prosjektstyring i skyen!

30. aug, 2021Blogg, Nyheter, Prosjekt, Visma.net, Økonomi

Visma.net Project Management er en fullintegrert løsning for salg, prosjektering, timeregistrering og fakturering i samme løsning. Det betyr at du får full kontroll over prosjektets økonomi, ressursallokering og timebruk.

I dag ønsker flere kunder faste priser og forutsigbarhet når de skal kjøpe tjenester. Med Visma Project Management er det lettere å treffe på riktig ressursbruk og tidsestimat for en kunde. Systemet gir deg full kontroll på alle faser i prosjektet. Det er også lett å fakturere underveis, legge inn fastpriser og tillegg i prosjektet.

Ved å registrere faktisk tidsbruk og ha tilgang på historikk fra tidligere prosjekter blir det lettere å budsjettere og prise et tilbud. Det er enkelt å legge inn dokumenter og korrigere eksisterende tilbud. Det skybaserte prosjektstyringsverktøyet er tilpasset web, mobil og nettbrett.

VPM har åpent API og kan integreres med Visma Global, Business og Visma.net ERP. Timer kan overføres til Visma Lønn. Vi er behjelpelig med alle integrasjoner og setter opp ditt personlige dashbord i løsningen. Det kan også settes opp kalenderintegrasjon mot Exchange, Office og Google. Om det ikke finnes integrasjon mot ditt system så kan vi bygge en integrasjon (Forutsetter at ditt system har åpent API).

Løsningen er abonnementsbasert, og dette betyr at du som kunde betaler for det dere trenger:

Se priser her: https://www.visma.no/prosjektstyring/prosjektstyringsverktoy/pakker-og-priser/

Visma.net Project Management passer for de fleste prosjektstyrte bedrifter som:

  • Bygg og anlegg
  • Konsulenter
  • Reklame
  • IT
  • Tjenesteytende
  • Eiendom

GJØR PROSJEKTARBEIDET TIL EN LEK!

Christian er regnskapsnerd – autorisert regnskapsfører sådan. Han er fremoverlent og vil helst finne automatiserte og digitale løsninger på alt. Christian kjenner spesielt godt til regnskapsløsninger for leger, legesenter og småbedrifter. Han er spesialist på ERP-løsninger som omhandler regnskap, logistikk og lønn.

Relaterte innlegg

HR-løsning integrert mot Payroll/Employee

HR-løsning integrert mot Payroll/Employee

Visma Software styrker tilbudet innen HRM med Meet Dottie.
Visma Software og Amesto går sammen om utviklingen av Meet Dottie, en SaaS-løsning for HRM i små og mellomstore bedrifter. Ambisjonen er å bygge en ledende nordisk aktør.

les mer

Hosted by Adcom Kristiansund

Designed by Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2023 Adcom

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde: 57 72 35 00
Adcom Kristiansund: 71 67 84 90
Adcom Molde: 71 25 06 40
Adcom Narvik: 76 94 43 77
Adcom Volda: 70 05 51 50
Share This