Spar tid med Evoko møteromsplanlegger!

21. okt, 2019Blogg, Gir deg tid, Teknologi

Er du lei av dobbelt-booking, forvirring og møter som blir forstyrret av at noen banker på døren?

Da er vår møteromsplanlegger løsningen for deg! Vi er leverandør av Evoko Liso som gir deg full oversikt over dine møterom både direkte på panelet ved møterommet, men også inn i kalenderen i Outlook og Evoko sin tilhørende software.

Det finnes en jungel av lignende systemer der ute, men Evoko Liso er det aller beste fordi det er enkelt å montere og enkelt å bruke. Med touchskjerm og trafikklys-signal ser du om møterommet er ledig eller opptatt. Panelet kan enkelt festet både på vanlige vegger og glassvegger.

Du kan også legge inn hvilket utstyr som er tilgjengelig på alle møterom, slik som prosjektor, skjerm og lyd, slik at du kan booke det rommet som har nødvendig utstyr til ditt møte.

I tillegg har det en check-in funksjon, slik at de du har invitert til ditt møte sjekker inn på panelet når de ankommer. Og skulle ingen møte opp, vil rommet bli ledig for andre.

Få  full oversikt over alle møter på tvers av både etasjer og hele bygninger! Raskt og enkelt – og veldig effektivt.

Vi bistår selvfølgelig med oppsett og opplæring, slik at du får optimalisert bruken av din nye møteromsplanlegger og dermed kan spare tid!

Thomas er en potet som kan brukes til alt fra serverrommet til websideutvikling. En dag kan han sitte med tunge script, mens andre dager er han ute hos kunder for å fikse nettverk. Han har alltid løsningen, og et lunt smil på lager. Han monterer gjerne opp Evoko Liso for deg!

La oss ta en prat om hvordan du kan spare tid

Relaterte innlegg

Vi tar pulsen på din IT-helse

Vi tar pulsen på din IT-helse

En dårlig IT-helse kan i verste fall gjøre det umulig for deg og dine kollegaer å jobbe. Når tok du sist pulsen på arbeidsdagen din? Vi går hardt ut, og sier at IT-helsa på jobb er like viktig som din egen helse. Vi kartlegger din IT-helse og gir deg verdifulle råd til hvordan du kan senke pulsen i din bedrift.

les mer
Innspilling av webinaret om sikkerhetspolicy

Innspilling av webinaret om sikkerhetspolicy

En sikkerhetspolicy er bedriftens kjøreregler i all databehandling, om hvor data lagres, backuprutiner, hvordan man håndterer sikkerhetsbrist, passordregler, etc. Vi gir dere veiledning på hvordan man lager en skuddsikker sikkerhetspolicy for deres bedrift.

les mer
Innspilling av webinaret om backup

Innspilling av webinaret om backup

Hvilke kilder er det til datatap, og hvordan tar man høyde for det? Den beste måten å sikre seg mot datatap og driftsstans er god backupløsninger. Vi tar dere gjennom både lokal- og skybackup, og stiller noen viktige spørsmål til hvor data bør lagres og hvordan den bør sikkerhetskopieres.

les mer
Share This