Vinterkampanje på hodesett- og konferanseløsninger!

13. mar, 2020Blogg, Gir deg tid, Mobit

Alle som kommuniserer med andre i arbeidshverdagen vet hvor viktig lydkvaliteten i samtaler og konferanser er. Skal man gjennomføre kundemøter eller konferansemøter på best mulig måte kan man ikke ta til takke med lav kvalitet og dårlig brukeropplevelse.

I hele mars går vi brutalt lavt i pris på markedets ledende produsent av hodesett- og konferanseløsninger. Ta kontakt for et fantastisk tilbud!

MB PRO 1 og 2

MB PRO er et Premium Bluetooth®-hodesett for alle som er avhengig av trådløs kommunikasjon, strålende lydkvalitet og eksepsjonell komfort. Bruker du mye tid på å prate med kunder på arbeidsplassen din så både forenkler hodesettet arbeidshverdagen din og bedrer kvaliteten på samtalene.

 

MB PRO 1 (ensidig) med ladestativ og dongle:

 

Veil. pris kr. 2 495,- eks. mva.

Kampanjepris kr 1 375,- eks. mva.

 

MB PRO 2 (tosidig) med ladestativ og dongle:

 

Veil. pris kr. 2 595,- eks. mva.

Kampanjepris kr 1 500,- eks. mva.

PRESENCE™ Grey UC

PRESENCE™ Grey UC er perfekt for deg som er mye på farten og som trenger å være tilstede i møter fra flyplassen, i bilen eller fra andre utradisjonelle arbeidsplasser. Med tre digitale mikrofoner som samarbeider med EPOS|Sennheiser sin avanserte teknologi får du krystallklar lyd hvor som helst.

 

Presence Grey UC (ADAPT) med dongle:

Varenr: 508342

 

Veil. pris kr 1 695,- eks. mva.

Kampanjepris kr 1 050,- eks. mva.

SP 30T

Sennheiser SP 30 er en bærbar trådløs høyttalertelefon for konferansesamtaler opptil 8 personer. Du får eksepsjonell lydytelse med EPOS|Sennheisers anerkjente lydkvalitet via Bluetooth® eller USB-C.
SP 30 kan både brukes som en permanent konferanseromsløsning eller som et mobilt konferanserom.

 

SP 30T (EXPAND):

Varenr: 508392

 

Veil pris kr 2.695,- eks. mva.

Kampanjepris kr 1 750,- eks. mva.

Tilbudene gjelder fram til 31. mars 2020!

La oss ta en prat om vintertilbudet!

Tony har lang erfaring og kunnskap innen telefoni, og vet hvordan du som kunde skal få en god brukeropplevelse og den beste kvaliteten. Han hjelper dere gjerne med å bestilling av hodesett- og konferanseløsninger!

Relaterte innlegg

Vi tar pulsen på din IT-helse

Vi tar pulsen på din IT-helse

En dårlig IT-helse kan i verste fall gjøre det umulig for deg og dine kollegaer å jobbe. Når tok du sist pulsen på arbeidsdagen din? Vi går hardt ut, og sier at IT-helsa på jobb er like viktig som din egen helse. Vi kartlegger din IT-helse og gir deg verdifulle råd til hvordan du kan senke pulsen i din bedrift.

les mer
Innspilling av webinaret om sikkerhetspolicy

Innspilling av webinaret om sikkerhetspolicy

En sikkerhetspolicy er bedriftens kjøreregler i all databehandling, om hvor data lagres, backuprutiner, hvordan man håndterer sikkerhetsbrist, passordregler, etc. Vi gir dere veiledning på hvordan man lager en skuddsikker sikkerhetspolicy for deres bedrift.

les mer
Innspilling av webinaret om backup

Innspilling av webinaret om backup

Hvilke kilder er det til datatap, og hvordan tar man høyde for det? Den beste måten å sikre seg mot datatap og driftsstans er god backupløsninger. Vi tar dere gjennom både lokal- og skybackup, og stiller noen viktige spørsmål til hvor data bør lagres og hvordan den bør sikkerhetskopieres.

les mer
Share This