Gi deg selv mer tid!

Vi tar økonomisystemet ditt til skyen

Når man skal vurdere nytt økonomisystem så er det ikke bare systemet man kjøper men også tjenestene rundt som stiller opp for dere. Vi slipper deg ikke før du er trygg!

Bestill en workshop i dag!

Vi vil bli kjent med dere. Hvem er dere, og hvor trykker skoen? Gjennom grundig innsikt og en felles workshop, blir vi enige om ambisjonen fremover og hva som kreves for å nå destinasjonen. Hvilke behov har dere, hva dekkes i dag – og hva kan bli bedre? Man har alltid et utviklingspotensiale, og vi vet om mulighetene.

Hva er unikt med Visma.net og Adcom?

Det handler om å få systemene til å snakke sammen, Visma.net er løsningen du kan gå fremtiden i møte med. Alt sammen samlet på ett sted, ett sted for alle ansatte. Med løsning i skyen får du en sikker løsning som alltid er oppdatert. Det er også store muligheter for å integrere med andre system.

Vi i Adcom jobber kontinuerlig for å spille dere best mulig. Løsningene er allerede gode, så vårt mål er å gjøre dere gode i løsningen, og tilpasse den til deres behov. Vi er deres lokale Visma-eksperter, med årevis av hands-on erfaring i både økonomi og IT. Dette betyr at vi supporterer alt fra det tekniske til det faglige innholdet.

Målet er å skape verdi, og spare tid, for deg. Gjennom kontinuerlig oppdatering, utviklig og tips, tar vi dere fra der dere er i dag, til fremtiden i skyen.

 

Hvordan gjør vi det?

1 . Innsikt og workshop 

For å skape en optimal og langvarig skyløsning,  vi aller først å få en bedre forståelse av din bedrift. Hvem er dere, hvordan jobber dere og hvor trykker skoen? Gjennom grundig innsikt og en felles workshop, blir vi enige om ambisjonen fremover og hva som kreves for å nå målet.

 

2 . Klargjøring og kurs 

Fokuset er på hvor vi skal! Nå skal alt handle om å forberede seg og gjøre seg klar. Vi setter opp løsningene som beskrevet og gir de ansatte nødvendig opplæring. Alle som skal bruke systemet må med fra starten av, skal prosjektet lykkes.

3.Iverksetting og drift  

Alt er klart, sjekklisten er krysset ut – vi starter opp! Våre konsulenter er der og sørger for at alt er slik som det skal og forretningen går uforstyrret. Du får oppfølging hele veien og nødvendige justeringer skjer forløpende. 

Vi hjelper deg med drift og support av din Visma-løsning, så du får mer tid til å gjøre det du er best på.

Mer om Visma fra bloggen vår

HR-løsning integrert mot Payroll/Employee

HR-løsning integrert mot Payroll/Employee

Visma Software styrker tilbudet innen HRM med Meet Dottie.
Visma Software og Amesto går sammen om utviklingen av Meet Dottie, en SaaS-løsning for HRM i små og mellomstore bedrifter. Ambisjonen er å bygge en ledende nordisk aktør.

les mer

Hosted by Adcom Kristiansund

Designed by Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2023 Adcom

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde: 57 72 35 00
Adcom Kristiansund: 71 67 84 90
Adcom Molde: 71 25 06 40
Adcom Narvik: 76 94 43 77
Adcom Volda: 70 05 51 50