Visste du at du kan spare tid med Microsoft Flow?

1. nov, 2019Blogg, Gir deg tid, Microsoft 365

Hvor deilig hadde det ikke vært om de vanligste arbeidsprosessene dine ble gjort automatisk? Uten at du trenger å løfte en finger?

De fleste av oss bruker Microsoft Office 365 – men utnytter vi potensialet som ligger i programvaren fullt ut? I dagens blogginnlegg skal vi presentere Microsoft Flow, en av de fantastiske og nyttige appene som ligger tilgjengelig i Office 365.

Microsoft Flow er en nettbasert tjeneste hvor du kan sette flere av dine oppgaver og hendelser på flyt, og dermed automatisere disse. Du lager automatiserte arbeidsprosesser, også kalt workflows. Slik sparer du masse tid!

Flow kan brukes både inne i Teams eller inne i din egen Outlook-mail.

 

Det ligger masse muligheter for prosesser som kan automatiserer i Flow, bl.a.:

Følge med på omtaler av bedriften din på Twitter

Samle inn data om virksomheten din og dele denne informasjonen med teamet ditt

Automatisere arbeidsflyter for godkjenning

Lage en ny oppgave i kaldenderen din når du flagger en epost

Opprette automatisk og umiddelbar respons på varsler eller epostmeldinger med høy prioritet

Og masse masse mer!

 

 

En Flow kan enkelt kobles opp mot hundreveis av forskjellige datakilder, og det er utrolig hva man kan gjøre med datakilder. Kanskje har du lyst å koble Flow opp mot Power BI for å få sammenhengende og visuelt engasjerende innsikter i dine datakilder? Med søyle- og kakediagrammer i spennende farger? Ved å ta i bruk Microsoft Flow vil du oppleve at den daglige produktiviteten går opp.

Vi bruker Flow og har automatisert flere arbeidsprosesser som tar tid, for at vi skal kunne konsentrere oss om vår kjernevirksomheten. Og vi elsker det!

La oss ta en prat om hvordan du kan spare tid

Relaterte innlegg

Vi tar pulsen på din IT-helse

Vi tar pulsen på din IT-helse

En dårlig IT-helse kan i verste fall gjøre det umulig for deg og dine kollegaer å jobbe. Når tok du sist pulsen på arbeidsdagen din? Vi går hardt ut, og sier at IT-helsa på jobb er like viktig som din egen helse. Vi kartlegger din IT-helse og gir deg verdifulle råd til hvordan du kan senke pulsen i din bedrift.

les mer
Innspilling av webinaret om sikkerhetspolicy

Innspilling av webinaret om sikkerhetspolicy

En sikkerhetspolicy er bedriftens kjøreregler i all databehandling, om hvor data lagres, backuprutiner, hvordan man håndterer sikkerhetsbrist, passordregler, etc. Vi gir dere veiledning på hvordan man lager en skuddsikker sikkerhetspolicy for deres bedrift.

les mer
Innspilling av webinaret om backup

Innspilling av webinaret om backup

Hvilke kilder er det til datatap, og hvordan tar man høyde for det? Den beste måten å sikre seg mot datatap og driftsstans er god backupløsninger. Vi tar dere gjennom både lokal- og skybackup, og stiller noen viktige spørsmål til hvor data bør lagres og hvordan den bør sikkerhetskopieres.

les mer
Share This