Adcom IT-driftsavtale

sep 17, 2016Blogg, Gir deg tid, IT-drift

For å sikre en effektiv og stabil systemdrift er god tilgang til service og support en like viktig faktor som investering i maskin- og programvare av høy kvalitet. 

For å sikre en effektiv og stabil systemdrift er god tilgang til service og support en like viktig faktor som investering i maskin- og programvare av høy kvalitet. 

Gjennom en avtale med Adcom får du prioritert service, rask responstid og ett sted å forholde deg til, uavhengig av om du har enkle brukerspørsmål eller alvorlige tekniske feil. Dette gir deg som kunde en trygghet for den investeringen du har gjort i ditt IT-system.
 

Ved å velge en driftsavtale fra Adcom får du:

En bedre og tryggere IT-hverdag
Utvidet support
Forebyggende vedlikehold ac servere & nettverk
Fjernovervåking av servere/system/pc-er 24/7
Fastsatt responstid
Reduserte priser på konsulenter
Tilgang til kompetanse innen de viktigste fagområdene innen IT-drift
Personlig kontakt – du blir tildelt faste konsulenter som får ansvaret for din bedrift

Vi har løsninger som passer de fleste virksomheter og har lang og bred erfaring innen drift av IT- systemer hos både små og store bedrifter. Før inngåelse av driftsavtalen foretar vi en mindre kartlegging av ditt IT-system slik at avtalen blir tilpasset dine behov. Kartleggingen gjøres av en av våre konsulenter og er selvsagt gratis. Ønsker du mer informasjon, eller et uforpliktende tilbud, kontakt et av våre lokale kontor.

Likte du det du leste og vil ha mer? Fyll ut skjemaet under da vel!

* indicates required

Relaterte innlegg

Adcom – Gir deg tid

Tid er en av de mest kostbare ressursene i norske bedrifter. Det er heller ikke tvil om at lønnsnivået i Norge krever at man arbeider så effektivt som mulig, men uten at dette får negative konsekvenser for de ansatte. Vårt mål er at bedriften skal ha både høy...

les mer
Share This