Tips i Teams: hva gjør du hvis du er uheldig og sletter en fil i Teams?

2. apr, 2020Blogg, Gir deg tid, Teams, Tips i Teams

Microsoft Teams er et av verktøyene som gjør at vi kan arbeide like effektivt hjemmefra, som på jobb!

Se for deg, du skal finne en fil med et viktig budsjett til prosjektmøtet, når du ved et uhell sletter filen.. Du kjenner klumpen i magen vokse og lurer på om du kan finne igjen filen noen plass? Fortvil ikke – filen kan heldigvis gjenopprettes og vi forklarer deg hvordan du går frem!

Hvordan gjenopprette en fil i Teams?

1. Gå inn på filer i fanen til teamet du slettet filen fra.

2. Trykk på åpne i SharePoint og SharePoint-biblioteket ditt vil åpne seg. Du kan også åpne SharePoint direkte i nettleseren din, eller via. app-fuksjonen i Outlook. Trykk deg i så fall inn på riktig området (teamet du slettet filen fra).

3. I menyen til venstre finner du papirkurven. Trykk på denne og du vil få en oversikt over dokumenter som er slettet.

4. Marker den eller de dokumentene du ønsker å gjenopprette, slik at de får en hake foran seg.

5. Trykk så gjenopprett i menyvalget over dokumentene.

Dokumentet vil da legge seg tilbake i teamet og den kanalen det opprinnelig lå i.

OBS! Filer og dokumenter som slettes fra Teams ligger kun i papirkurven i 30 dager fra det er slettet. Filer eller dokumenter som ligger lengre enn 30 dager slettes permanent og kan ikke gjenopprettes etter dette.

Kontakt oss gjerne om du har noen spørsmål, trenger bistand eller har ønsker til tips i teams som vi skal skrive om! Vi tilbyr også gode løsninger for backup av Office 365 – slik at du kan gjenopprette dokumenterer etter også 30 dager, og har bedre sikkerhet utover det som allerede ligger i Microsoft Office 365. 

Helge Tore er teamseksperten på Adcom-kontoret i Steinkjer, og er også en teknisk konsulent med lang erfaring. Han hjelper deg gjerne med de spørsmålene du har til Microsoft Teams, og andre tekniske løsninger. 

Relaterte innlegg

Adcom – Gir deg tid

Tid er en av de mest kostbare ressursene i norske bedrifter. Det er heller ikke tvil om at lønnsnivået i Norge krever at man arbeider så effektivt som mulig, men uten at dette får negative konsekvenser for de ansatte. Vårt mål er at bedriften skal ha både høy...

les mer

Hosted by Adcom Kristiansund

Designed by Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2023 Adcom

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde: 57 72 35 00
Adcom Kristiansund: 71 67 84 90
Adcom Molde: 71 25 06 40
Adcom Narvik: 76 94 43 77
Adcom Volda: 70 05 51 50
Share This