Tips i Teams: Videresende en e-post til en kanal

2. apr, 2020Blogg, Gir deg tid, Microsoft, Teams, Tips i Teams

Microsoft Teams er et av verktøyene som gjør at vi kan arbeide like effektivt hjemmefra, som på jobb!

Visste du at du kan videresende en e-post mottatt i Outlook til en kanal inne i Teams? Slik kan du arkivere viktige e-poster, dele de med andre teammedlemmer og diskutere e-posten. E-posten du videresender inn i en kanal vil legge seg på innleggs-siden til kanalen, og i en egen mappe under filer i fanen til kanalen.

Hvordan videresende en e-post til en kanal

1. Først må du finne e-postadressen til kanalen. Trykk på Flere alternativer, de tre prikkene, ved kanalen. Velg «Få e-postadresse» i menyen som kommer opp. Trykk kopier (CTRL + C på PC, CMD + C på Mac), og e-postadressen vil kopiere seg.

2. Gå så inn i Outlook og åpne mailen som du vil videresende. Trykk på videresend, og lim inn e-postadressen (CTRL + V på PC, CMD + V på Mac) og send e-posten som normalt.

3. E-posten vil da legge seg inn i kanalen, og du kan nå diskutere den med de andre teammedlemmene.

4. Alle e-poster som sendes til en kanal, arkiveres i en mappe under filer i fanen, og mappen får automatisk navnet «Email Messages». Du kan selvfølgelig endre navn på denne om du ønsker. Da høyreklikker du bare på mappen, og velger gi nytt navn, slik man gjør på en hvilken som helst annen mappe. Her finner du igjen alle viktige mailer som er sendt til en kanal.

Relaterte innlegg

Adcom – Gir deg tid

Tid er en av de mest kostbare ressursene i norske bedrifter. Det er heller ikke tvil om at lønnsnivået i Norge krever at man arbeider så effektivt som mulig, men uten at dette får negative konsekvenser for de ansatte. Vårt mål er at bedriften skal ha både høy...

les mer

Hosted by Adcom Kristiansund

Designed by Linn Alnes Djuvsland

Personvernerklæring

© 2023 Adcom

FØLG OSS!

KONTAKT OSS!

Adcom Førde: 57 72 35 00
Adcom Kristiansund: 71 67 84 90
Adcom Molde: 71 25 06 40
Adcom Narvik: 76 94 43 77
Adcom Volda: 70 05 51 50
Share This